A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Fül- orr- gégészes kártyák

2019.09.23. | drHorváthTamás | komment

Címkék: történelem általános fül orr gégészet

Kisfiam kb. 2 éve kezdte el gyűjteni a fociskártátyákat, most már több száz van neki. A kártyagyűjtés intézménye régóta szimpatikus nekem is, viszont egyáltalán nem érdekel a foci. Vagyis focizni szeretek, de a focisták képének gyűjtése nem hoz lázba. Az én igazi sztárjaim a tudósok, akik szegények nem kapnak kártyát, mert nem direkt pénzcsinálók, nem tudnak stadionokat megtölteni, nincs szponzorértékük, stb. Meg nem is úgy viselkednek, sokszor bénán néznek ki, nincsenek szétvarrva, nincs celeb csajuk vagy pasijuk, stb. Pedig ha a társadalmi értéküket vesszük, egy tudós legalább annyira megérdemli a kártyát, mint egy focista, vagy még inkább.

Mivel hoppon maradtam a tudóskártyákat illetően, gondoltam rámozdulok erre a (nem) piaci résre, és kézbe veszem a kérdést. Magyar fül- orr- gégész vagyok, és minden szentnek (szentnek, bruhaha) maga felé hajlik a keze, ezért magyar fül- orr- gégészes kártyákat csináltam. A mai fiatal fül- orr- gégészek nem okvetlen ismerik a nagy nevű elődöket, sőt, általában nem. Ezért abból indultam ki, hogy akikhez okvetlen nyúlni kell, azok a régmúlt hősei. Első körben szándékosan nem a kortársakat, a még élőket, vagy a közelmúltban elhunytakat vettem elő, hanem a betonbiztos hőskort. Természetesen a pontértékek, paraméterek nem jelentenek semmit. Nehéz lenne igazolni, hogy vajon Politzer 5 ponttal jobb-e, mint Bárány Róbert, vagy fordítva, tehát a pontérték majdnem teljesen hasraütésszerű, rangsort nem szabad várni tőle. Sőt, lehet, hogy pontatlan voltam, vagy más, fontosabb életrajzi adatot is ki lehetett volna emelni tőlük. Emellett (még) csak 4 sztárt vettem elő, de még csomóan vannak, elnézést, ha kihagytam valakit, vagy esetleg mások nem ezt a 4 embert vették volna előre. Ez van.

Mindenesetre ezek egyelőre csak virtuálisan léteznek, meglátjuk, hogy mikor lesz kapacitásom valós, fizikai kártyákat is csinálni. De ha mondjuk bejön 500 like erre a bejegyzésre, esküszöm, hogy csinálok mondjuk 40 különböző kártyát, kinyomtatva, és a következő nemzeti kongresszusra el is viszem!

politzer_kartya.jpg

 

 

onodi_kartya.jpg

 

 

barany_kartya.jpg

 

 

navratil_kartya.jpg

 

süti beállítások módosítása