A bedugult autópályán indult be a szülés! - Rendőri felvezetéssel jutott el a kismama a Szent Imre kórházba

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


A bedugult autópályán indult be a szülés! - Rendőri felvezetéssel jutott el a kismama a Szent Imre kórházba A szülés beindulása gyakran nem éppen a legideálisabb körülmények között történik - de legtöbbször szerencsésen megoldódnak még a szorult helyzetek is. Mint történt az legutóbb, az M1-es autópályán. A szülés beindulása gyakran nem éppen a legideálisabb körülmények között történik - de legtöbbször szerencsésen megoldódnak még a szorult helyzetek is. Mint történt az legutóbb, az M1-es autópályán.

Az autópályán indult be a szülés
2020. február 12-én, szerda délelőtt egy baleset és egy ugyanakkor zajló útfelújítás miatt leállt a forgalom az M1-es autópályán az Óbarok pihenőnél a Budapest felé vezető oldalon. és ha ez még mind nem elég, egy kétségbeesett férfi kért segítséget nem sokkal 9 óra után egy rendőrnőtől - aki szintén a torlódásban vesztegelt -, hogy a feleségénél beindult a szülés, mielőbb kórházba kellene jutniuk.



Budainé Vas Natália azonnal segített is nekik, így megkülönböztető fény- és hangjelzéssel, rendőri felvezetéssel jutottak el a leendő szülők a budapesti Szent Imre Kórházig.

Különleges szüléssztorik
Nem ez az első eset, hogy egy kisbaba nem bírja ki a kórházig: 2019. december 11-én az Országos Mentőszolgálat számolt be arról, hogy egy 35 hetes kismamánál a budapesti Szerémi úton indult be a szülés, és a leendő nagymama segítségével világra is jött a kis Brian.

Októberben pedig egy sátoraljaújhelyi parkban szült meg egy anyuka - ott egy éppen arra járó mentőápoló segített a vajúdó nőnek.

Forrás: police.hu
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2020.02.13