randi
#Lélek

Mennyit várj, mielőtt felhívod?

2022.03.06.
1 perces olvasási idő

Egy nap? Három nap? Egy hét? Az egyik legnagyobb és legijesztőbb kérdés, amit az ember magától megkérdezhet, miután túlvagytok egy látszólag sikeres randin, hogy mikor hívd fel.

Az első randi

Az első randi kemény. Önkontrollra mindenképpen szükség van, hiszen rengeteg olyan dolog van, amit nem oszthatsz meg az első randin, beleértve a hibáidat, a szexuális tapasztalatodat, vagy a szakításod történetét.

Másrészről, őszintének kell lenned a lehetséges Mr. vagy Mrs. Nagy Ő-vel, különösen egyes témákban: foglalkozás, érdeklődés, lakóhely. Ha újra szeretnél találkozni vele, legyél őszinte. Mondd el, hogy élvezted az együtt töltött időt, és szeretnéd megismételni. Azzal, hogy kiteríted a lapjaidat, fennáll a veszélye a visszautasításnak, de ha nem teszed, akkor valószínűleg nem történik semmi sem.

Kinek a feladata?

Ha már tudod, hogy a randipartnerednek összetörték a szívét ezelőtt, akkor felmerül a kérdés: kinek a feladata, hogy felhívja a másikat?

Nos, ha elkéri a számodat, de te nem az övét, akkor nincs mit tenni, mint hogy vársz. Ha azonban kölcsönösen megadtátok egymásnak a számotokat, akkor két választásod van: hátradőlsz és vársz, vagy a kezedbe veszed az irányítást. A lányok általában várnak, de van, aki szakít a hagyományokkal. Másrészről a fiúknak maguk mögött kellene hagyniuk azt a bizonyos három napos szabályt, amivel érdektelenséget sugallnak.

Telefonon, vagy ne?

Másnap kora reggel talán nem a legjobb időpont a hívásra. Aznap, de később? Talán. Két nappal később? Persze. Harmadik napon? Már mindenképpen eljött az ideje.

Csak három elfogadható oka lehet, hogy kivárhatod a három napot:

  • A randid említette, hogy egy nagy feladata/utazása/kötelezettsége lesz a közeljövőben
  • Te említetted, hogy egy nagy feladatod/utazásod/kötelezettséged lesz a közeljövőben
  • Ha megegyeztetek, hogy a hét második felében fogtok beszélgetni, vagy kiválasztottatok egy időpontot

Ellenkező esetben ne várj túl sokáig. És igen, mindenképpen hívd fel. Az a tény, hogy ideges vagy, és inkább üzenetet írnál, nem mentség arra, hogy ne viselkedj férfiként!

Mi van, ha rosszul megy?

Kudarcba fulladt a hívásod? Ahelyett, hogy önsajnálatba borulnál, vagy megalázkodásba, szedd össze magad, és fogadd el, hogy mindenkivel megesik. Az számít, hogyan birkózol meg vele.

Ne feledd, hogy bár ezek a tippek jó iránymutatók, ne félj saját szabályokat hozni, ha nagyon izgatott vagy valaki miatt, és tudod, hogy ugyanúgy érez. Hívd fel, amikor jónak látod, és élvezd az új kapcsolatot!

(KamaszPanasz - S.C. liveabout.com)