Már nem értek be a kórházba! A kerecsendi út mentén született meg a kis Ármin

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Már nem értek be a kórházba! A kerecsendi út mentén született meg a kis Ármin Van, amikor egy kismama napokig vajúdik, mielőtt megszüli gyermekét - és olyan is akad, akinél villámgyorsan zajlanak az események, a kis jövevényt pedig nem érdekli, hogy anyukája beért-e vele a kórházba vagy sem. Van, amikor egy kismama napokig vajúdik, mielőtt megszüli gyermekét - és olyan is akad, akinél villámgyorsan zajlanak az események, a kis jövevényt pedig nem érdekli, hogy anyukája beért-e vele a kórházba vagy sem.

Mint ahogy történt az legutóbb egy aldebrői várandós kismamánál - a nem mindennapi szüléstörténetet az Országos Mentőszolgálat osztotta meg a Facebook-oldalán. A posztjuk szerint délután kezdődtek a fájások annál a 30 év körüli kismamánál, akihez hétfőn kérték a mentők gyors segítségét Aldebrőre.



Felgyorsultak az események
A mentő perceken belül helyszínre ért, megvizsgálták az asszonyt, majd el is indultak vele a kórházba, ám Kerecsendnél felgyorsultak az események és hirtelen beindult a szülés.

Miközben a mentők félreálltak és felkészültek a szülés levezetésére, a mentésirányítás rögtön esetkocsit riasztott segítségül.

Pár perc alatt világra jött a kis Ármin
Az életmentők közreműködésével a boldog anyuka végül bonyodalmak nélkül, mindössze néhány perc alatt világra hozta negyedik gyermekét., majd
helyszíni ellátást követően a kis Ármint és édesanyját stabil állapotban szállíthatták tovább a kórházba.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Kezdőfotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2022.08.02